top of page
Firefly Paper art meeting between adult and child 2655.jpg

Terapi

Vi är mer än våra sår och begränsningar.

 

Har du fastnat i tankemönster och känslor som håller dig tillbaka? Har du svårt att närma dig och behålla nära relationer? Ligger självtvivel i vägen för din potential eller befinner du dig i kris? Det finns många anledningar att prova samtalsterapi. 

 

Jag erbjuder en integrativ terapiform, vilket innebär teorier och metoder från olika inriktningar såsom KBT, Schematerapi, anknytningsteori, ACT (Acceptance & commitment therapy) samt transpersonella metoder som guidade meditationer och visualisering. Genom att aktivera det inre bildlandskapet som är fullt av symboler och budskap från vårt undermedvetna vidgar vi våra möjligheter till effektiv läkning inifrån och ut. Jag är en aktiv terapeut i rummet och ser det som min roll att guida och utmana dig till insikt.  

 

Jag erbjuder också parterapi baserat på ovan beskrivna metoder. Jag har löpande handledning med parterapeuten Daniella Gordon och vi erbjuder tillsammans genom plattformen House of Gordon workshops, föreläsningar och kurser på temat relationer. 

Vi lär och inspireras av relationsexperter som:

 

Esther Perel

Terry Real

Dr. Gabor Matè

Dr. Nicole LePera

Mfl

bottom of page